خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





خواص ذرت برای قناری و پرندگان

                          

    ذرت دارای پتاسیم،کلسیم، گلوکز، مالتوز، آلانتوئین، دو نوع استرول، اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع،اسید سربرونیک، گوگرد، فسفر، سیلیس، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم و سرشار از ویتامینB است .

    آرد ذرت دارای ۴ تا۵ درصد چربی است. کاکل ذرت نیز دارای گوگرد، کلر،فسفر، سیلیسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم است .

    رنگ زرد ذرت مربوط به موادیبه نام زئین و زیازانتین است. ذرت دارای ویتامین‌ های گروه B و C واسیدهای چرب ضروری است. همچنین حاوی آنزیم‌ ها و فیبر غیر محلول برای محافظت ازروده است.

    ذرت سرشار از کالریاست . هر ۱۰۰ گرم ذرت حاوی ۳۴۲ کالری است.

    به خاطر وجود تیامیندر ذرت،‌ گفته می‌شود این ماده غذایی به عمل سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها در بدن کمکخوبی می‌کند.

    وجود فیبر غیرمحلول درذرت، باعث شده تا به افراديا حيواناتي که از بیماری‌های هاضمه مانند یبوست وهموروئید رنج می‌برند کمک خوبی شود.

    تحقیقات نشان دادهافرادی که مبتلا به کم‌خونی هستند پس از مصرف ذرت شاهد اثرات مثبت آن خواهند بود.

     

    ذرت مقدار زیادی اسیدفرولیک دارد که خاصیت آنتی ‌اکسیدانی دارد. پختن ذرت موجب افزایش مقدار اسیدفرولیکو خاصیت آنتی ‌اکسیدانی آن می ‌شود، زیرا در ذرت خام، اسید فرولیک به فیبرهایغیرمحلول متصل شده است و عمل پختن موجب شکستن این اتصال و آزادسازی اسید فرولیک می‌شود. بنابراین بر خلاف سایر مواد غذایی که فرآیند پختن موجب کاهش مواد مغذی آن هامی ‌شود، پختن ذرت موجب افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی آن می ‌شود و هر چه مدت زمانپخت بیشتر باشد، این خاصیت بیشتر می ‌شود.

     

    روغن ذرت دارای مقدارزیادی ویتامین E است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی است و سلول‌هارا از اکسیداسیون حفظ می ‌کند.


    این مطلب تا کنون 18 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : دارای ,خاصیت ,موجب ,آنتی ,پختن ,خاصیت آنتی ,اسید فرولیک ,پختن موجب ,آنتی ایدانی ,موجب افزایش ,آهن، کلسیم، منیزیم، ,
    خواص ذرت برای قناری و پرندگان

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده